SBOH via ADJ logo
Manager Control
Solliciteer als één van de eersten
Manager Control

Voor stichting SBOH is ADJ op zoek naar een proactieve en gedreven Manager Control. Wil jij in een uitdagende baan werken aan voldoende en goed opgeleide zorgprofessionals voor Nederland? Vanuit een onafhankelijke positie toets je strategie, plan- en besluitvorming. Je hanteert hierbij een positief kritische instelling, maar bent ook een verbindende gesprekspartner. Je werkt op het snijvlak van bestuur, toezichthouders en management. Ben jij een stevige en strategisch adviseur en iemand die op inspirerende wijze een nieuwe structuur voor control neerzet? Reageer dan nu!

Functieomschrijving
De afdeling control binnen SBOH wordt opnieuw vormgegeven. Als Manager Control ben je de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van de afdeling. Je geeft hierbij leiding aan de Business Controller. Daarnaast ben je onderdeel van het MT en vervul je een belangrijke rol als adviseur en sparringpartner van de raad van bestuur. Je biedt deskundig advies en begeleiding bij complexe sturings- en beheersingsvraagstukken en bent verantwoordelijk voor het opzetten, handhaven en verbeteren van een robuust Internal Control Framework. Daarnaast initieer en coördineer je de planning- & controlcyclus om de organisatiedoelen te realiseren. Je draagt zorg voor het opleveren van periodieke rapportages aan management, raad van bestuur en raad van commissarissen. Als onafhankelijk adviseur fungeer je als vraagbaak voor de gehele organisatie betreffende het strategisch financieel beleid en de naleving van wet- en regelgeving.

Organisatie
SBOH is de werkgever van ruim 3.500 artsen in opleiding tot specialist (aios), financier van 12 opleidingen en strategisch partner in het zorg- en onderwijsveld. Samen met anderen zorgen ze voor nieuwe generaties van voldoende en goed opgeleide zorgprofessionals. SBOH neemt zaken uit handen zodat aios, opleiders en opleidingsinstituten zich volledig kunnen focussen op de opleiding. Zo dragen ze bij aan de kwaliteit van zorg in Nederland. Want iedereen komt in zijn leven een zorgprofessional tegen die via het SBOH-model is opgeleid.

Wat breng je mee?
Als Manager Control beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:
  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur richting finance & control, economie en/of bedrijfseconomie.
  • Je bent toe aan de volgende stap in je carrière en ambieert een leidinggevende functie.
  • Je beschikt over ruime kennis van en aantoonbare ervaring met planning & control processen, in- en externe verslaglegging en risicomanagement.
  • Je hebt ervaring met procesmatig werken en projectmatig denken en doen.
  • Je hebt ervaring in de rol van adviseur.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
  • Resultaatgerichtheid, streeft actief naar het behalen van meetbare resultaten, gaat op zoek naar oplossingen en bent vastbesloten om doelstellingen te bereiken.
  • Integriteit, je handelt eerlijk, ethisch en verantwoordelijk in alle aspecten van je werk. Je waarborgt de betrouwbaarheid van financiële informatie en adviseert op transparante wijze over mogelijke risico's en compliance-kwesties voor de organisatie.
  • Analytisch vermogen, je analyseert complexe vraagstukken grondig en komt tot goed onderbouwde conclusies en aanbevelingen. Je bent in staat om trends en patronen te identificeren in financiële gegevens en operationele processen, waardoor je effectief kunt bijdragen aan het verbeteren van de interne controle en het bereiken van de organisatiedoelen.
  • Communicatieve vaardigheden, je communiceert helder en effectief, zowel mondeling als schriftelijk, met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Je kunt complexe financiële en beleidsmatige informatie begrijpelijk uitleggen en overbrengen aan diverse doelgroepen, waardoor je een waardevolle brug vormt tussen financiële expertise en operationele bedrijfsvoering.
  • Leidinggeven, je geeft op een resultaatgerichte en inspirerende manier richting aan medewerkers, hierbij formuleer je heldere doelen en bewaak je de voortgang.

Waar kom je te werken?
Bij SBOH werken ruim 45 leuke collega’s op een prachtige werkplek in gebouw ’t Hart aan de Orteliuslaan 750 in Utrecht. De afdeling control wordt opnieuw vormgegeven en bestaat naast de Manager Control ook uit de Business Controller. De Manager Control legt direct verantwoording af aan de raad van bestuur. Bij SBOH nemen ze naast hard werken ook zeker de tijd voor ontspanning met elkaar. Zo zijn er regelmatig inhoudelijke lunchbijeenkomsten, een kantoorborrel, iedere dinsdag kan je meedoen met een pilatesles en jaarlijks gaan ze een weekend met elkaar op stap.

Arbeidsvoorwaarden
SBOH biedt een dienstverband aan voor een jaar, met de intentie het dienstverband voort te zetten voor onbepaalde tijd. Er is een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en ligt tussen € 5.540,- en € 7.325,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Er is een vakantie-uitkering van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede reiskostenregeling en netto-vergoeding voor een sportabonnement. Daarnaast kent SBOH een ruime verlofregeling. Hybride werken is mogelijk (1 dag per week).

Procedure
Bij de werving en selectie laat SBOH zich bijstaan door het bureau ADJ. Een referentiecheck, diplomacheck en TMA maken deel uit van deze procedure. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van ADJ.

ADJ gelooft in de kracht van verschillende achtergronden en perspectieven. Daarom nodigen wij kandidaten die hieraan een bijdrage leveren van harte uit te reageren.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 31 mei tegemoet.

Planning procedure:
  • Gesprekken bij ADJ: 31 mei en 4 juni.
  • 1e gespreksronde bij SBOH: 13 juni.
  • 2e gespreksronde bij SBOH: 19 juni.

Contactpersoon
Ilse Lingg | e-mailadres: ilse@adj.nl | telefoonnummer: 06-43121314.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Logo SBOH via ADJ
SBOH via ADJ
1 Job

Soortgelijke vacatures