SKBNM via Bureau Baken logo
HR Manager
Solliciteer als één van de eersten
HR Manager

“Lid MT, richtinggevende leider en samenwerkende adviseur”

De organisatie
De liefde voor ‘hun’ kinderen en de motivatie om die kinderen op te laten groeien tot de beste versie van zichzelf. Dat is waarvoor de ruim 300 professionals dagelijks hun bed uitkomen. De SKBNM (Stichting Kinderopvang Bussum Naarden Muiden en Muiderberg) vangt wekelijks ca. 3500 kinderen van 0-13 jaar op in de ruim 20 locaties binnen de gemeente Gooise Meren.

Vanuit de passie voor het kind (op één) en de gedrevenheid van de professionals heeft men een duidelijke koers voor de komende jaren: Het behouden, uitbouwen en uitdragen van de positie van de SKBNM als grootste en maatschappelijk ondernemende, integrale en onafhankelijke kinderopvangorganisatie in Gooise Meren. SKBNM staat midden in de maatschappij en zorgt voor de beste werkplek voor professionals.

Vanuit deze positie kan SKBNM haar rol pakken als het gaat om actuele thema’s als duurzaamheid, kansgelijkheid, diversiteit en integrale jeugdgezondheid. Samen met de externe partners werkt men aan een belangrijke opgave: ‘een betere generatie voor een betere wereld’.

Meer over de organisatie en de pedagogische visie kun je uiteraard vinden op de website: www.skbnm.nl.

De functie en uitdaging
De Kinderopvangsector typeert zich door ‘never a dull moment’. Veranderend overheidsbeleid, financiering, complexe wet- en regelgeving, financiering en wellicht ‘gratis’ kinderopvang in de toekomst. Samenwerking met Onderwijs. IKC-vorming. Voldoende uitdagingen dus.

Als manager HR ben je MT lid en daarmee medeverantwoordelijk voor de koers en strategie van de organisatie. Je stelt je op als sparringpartner voor directeur/bestuurder en MT leden. In de eigen afdeling geef je leiding en coach en adviseer je de HR-adviseurs (3), recruitment, en het BBL-team (werken en leren).

De ontwikkelingen in de sector, en de specifieke (toekomstige) uitdagingen voor SKBNM vertalen zich in belangrijke thema’s en domeinen die inhoud en uitdaging geven aan je functie als manager HR.

Welke bakens ga jij als de nieuwe Manager HR van SKBNM verzetten?
  • Je vertaalt de interne en externe omgevingsfactoren naar een duidelijke HR-visie en positionering, voor je collega’s en de organisatie.
  • Samen met je team formuleer je daarbij passende strategieën, processen en protocollen en weet je deze te realiseren.
  • Het koersplan (2022 – 2025) focust zich binnen jouw domein op opleiden en ontwikkelen. Je geeft invulling aan de pijler: “beste werkplek voor de betrokken professionals” binnen SKBNM.
  • Vanuit HR zorg je voor uitwerking en invulling van beleid en acties op het gebied van een scherpe, creatieve recruitment strategie en een goede ‘onboarding’.
  • Vanuit HR draag je bij aan de gezochte cultuurverandering naar (nog) meer positief ondernemerschap, bedrijfsmatiger werken en heldere communicatie.

Welk DNA zoeken wij?
In deze functie is brede ervaring binnen de HR-kolom van belang. Uiteindelijk gaat het om de persoon, de kracht en kwaliteiten van jou als kandidaat. De zorg voor en ontwikkeling van de kinderen, vormt het bestaansrecht van SKBNM. Het belang van de ontwikkeling van organisatie zelf en de mensen die er werken is voor jou een richtinggevende voorwaarde. Het belang van samenwerking met de managers en MT leden zijn hiermee onlosmakelijk verbonden.
  • Deskundig op HR-onderwerpen, cultuur- en organisatieveranderingen.
  • Buiten de kaders durven denken en acteren.
  • Creatief en onderscheidend kunnen zijn
  • Je bent alert en snel in denken en handelen.
  • Sterk in risicoanalyse, strategie-aanpassingen en scherpte in bedrijfsvoering en bijbehorende (HR) control.
  • Daadkrachtig leiderschap.
  • Overtuigend, duidelijk, koersvast.
  • Als gesprekspartner word je herkend en gekend door alle medewerkers en externe samenwerkingspartners (denk aan Onderwijs). Je bent benaderbaar en biedt een prettige omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en waarin jij samen met je team de verbinding maakt.

Wat biedt SKBNM?
SKBNM heeft jou als professional veel te bieden: eigen ontwikkelmogelijkheden, professionele uitdagingen in een branche en organisatie die volop in ontwikkeling en beweging is. Er zijn mooie uitdagingen en kansen in de komende jaren voor de organisatie en het MT waar je deel van uitmaakt. Inhoudelijk, bedrijfsmatig, samen met alle professionals in de organisatie.

Salaris: inschaling vindt plaats binnen de cao Kinderopvang. Afhankelijk van ervaring en anciënniteit is de inschaling in schaal 12 (max. € 6.402,-). Het betreft een aanstelling voor 32-36 uur (in overleg met jou in te vullen).

Procedure
De zoektocht naar de juiste kandidaat voor deze functie wordt begeleid door Rob Maréchal en Sjef van Zwieteren van Bureau Baken. De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 april.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:
Rob Maréchal | 0650415265 | robmarechal@bureaubaken.nl.
Sjef van Zwieteren | 0621537354 | sjefvanzwieteren@bureaubaken.nl.

Solliciteren
Bij interesse in deze rol kan je solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website. We nemen dan bij een match zo snel mogelijk contact op!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Logo SKBNM via Bureau Baken
SKBNM via Bureau Baken
2 Jobs

Locatie

SKBNM via Bureau Baken1411MA Naarden, Nederland
Reistijd
- - : - -