Uniper SE logo
Project Management Officer (g/v/m)

Uniper produceert elektriciteit, warmte en stoom in Nederland. In België leveren we deze producten ook aan zakelijke klanten. Onze centrales dragen bij aan de leveringszekerheid in Nederland. Daarnaast leveren wij ondersteunende diensten die helpen het hoogspanningsnet te balanceren. Met de omliggende industrie in Rotterdam hebben we al meer dan 10 jaar nauwe samenwerkingsverbanden om reststoffen nuttig toe te passen en daarmee CO2-uitstoot te verlagen.


Your tasks

Wij zijn op zoek naar een Project Management Officer

Ben jij de organisatorische ster die onze technische projecten optimaal kan faciliteren? Draai je je hand niet om voor administratieve en financiële werkzaamheden? Woon je in regio Rotterdam en wil je een bijdrage leveren in de energieproductiebranche? Als jij een van de cruciale schakels wil zijn in de projectondersteuning, is dit jouw nieuwe baan!
De afdeling Maintenance & Engineering richt zich op het onderhouden en beheren van centrales en onder-stations die zowel elektriciteit als stadsverwarming produceren. Deze centrales bevinden zich in Den Haag, Leiden en Rotterdam. Deze hoogwaardige technische installaties bestaan o.a. uit gas- en stoomturbines, generatoren, ketels, boilers, condensors, pompen, motoren, hoog en laagspanningsinstallaties en natuurlijk de bijbehorende besturingssystemen. Kortom alles wat techniek leuk maakt. De doelstelling is om een optimale balans te bereiken tussen betrouwbaarheid van de installaties en de onderhoudskosten.
Met een enthousiast, flexibel team onderhouden wij deze locaties. Recent is er ruimte gekomen voor de functie Project Management Officer die werkzaam is voor alle locaties. Het team bestaat uit 3 personen. Je gebruikelijke standplaats is Rotterdam.

Wat ga je doen:

  • Ondersteunen van teamleiders op het gebied van organisatorische, financiële en administratieve taken.
  • Opstellen, organiseren en rapporteren van projectvergaderingen.
  • Organisatie van Contractor safety meetings t.b.v. Contractor management
  • Fungeren als de SAP-focal point in het "procure-to-pay" proces voor het bestellen van materialen, diensten en goederen, inclusief het opstellen van bestelaanvragen, het verwerken van facturen, het financieel afsluiten van orders en het aanmaken van jaaropdrachten.
  • Opstellen van SAP-werkinstructies en het trainen van personeel.
  • Verzamelen, opstellen en indienen van facturen voor uitgevoerde werkzaamheden ten behoeve van derden.
  • Opstellen en bijhouden van voortgangsrapportages van projecten.
  • Adviseren over de rode draad en voortgang van projecten, waarbij notulen van revisie- en projectvoortgangsvergaderingen worden gemaakt, gebruikmakend van technische taal die begrijpelijk is voor de betrokken technische partijen.
  • Opstellen, onderhouden en bijhouden van revisie- en projectplanningen met een nadruk op plannersvaardigheden, inclusief rapportage over voortgang en advies over de rode lijn van het project, met gebruik van technische terminologie voor een publiek dat bekend is met de techniek.

Your profile

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technische opleiding met interesse in financiële administratie.
  • Aantoonbare ervaring als Projectmedewerker, Project Management Officer of vergelijkbare functie, met een focus op het opstellen van planningen, bij voorkeur in een technische omgeving.
  • Bekendheid met SAP PM/MM.
  • Uitstekende vaardigheden in MS Word, Excel en bij voorkeur MS Project.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Vermogen om effectief te werken in een klein team en een klantgerichte benadering te hebben.

We offer




Logo Uniper SE
Uniper SE
14 Jobs

Locatie

Uniper SE3068AX Rotterdam, Nederland
Reistijd
- - : - -