Machinefabriek Van Rijn b.v. logo
Accountmanager machinebouw
Solliciteer als één van de eersten
Van kleine machines vanaf € 1.000 tot complete, geautomatiseerde productielijnen vanaf € 1 miljoen. Daar word jij accountmanager machinebouw van. Jij houdt van techniek in combinatie met het onderhouden van klanten als Vivera, Fleurada en Harmadix. Je pakt de auto vanuit huis of de fabriek in Katwijk en gaat op pad. Handen schudden maar!

Jij maakt het waar
Hoppa, weer een klant tevreden. Van dat succes geniet jij even. En dan weer door. Jij probeert zo veel mogelijk klanten te benaderen die gerelateerd zijn aan onze producten in de Nederlandse markt. Ben je bij een klant die je helpt met een machine voor het vullen en sluiten van verpakkingen en zie jij ook een vraag rondom transportsystemen? Geen punt voor jou. Jij ziet waar de klant behoefte aan heeft en speelt daarop in. En moet je even onder een machine duiken? Ook dat is geen probleem. De dag daarop sta je dan weer op een beurs en schud je veel handen. Jouw werk bevat zowel koude als lauwe en warme acquisitie. Zo zorg je zowel voor de handtekening onderaan een order en blijf je betrokken tot de oplevering van een project. In grote lijnen ben jij vooral bezig met:
  • klanten bezoeken. (Soms met wat lekkers of leuks) op pad naar jouw (toekomstige) klanten.
  • salesoverleg waarbij je bijvoorbeeld offertes doorneemt met je leidinggevende. Je werkt nauw samen met je leidinggevende, andere accountmanagers en sales managers.
  • administratie zoals het maken van offertes.

Machinefabriek Van Rijn gaat (inter)nationaal
Zeg je transport- en afvulsystemen dan zeg je Machinefabriek Van Rijn. Sinds 1963 is dit bedrijf dé innovatieve leverancier op dit gebied. Machines en installaties worden door ons op maat gemaakt voor de visserij, bloemenindustrie, chemie, voedselindustrie en nog veel meer. Met projecten in de speciaal machinebouw zoals het vullen en sluiten van emmers, hygiënische transport systemen, productielijnen en/of het automatiseren van productieprocessen gaan wij voor het beste resultaat voor de klant. En dat doen we met 35 vakmensen die staan te popelen om de machine gelet op de wensen en eisen van de klant te ontwerpen en fabriceren in onze eigen fabriek in Katwijk. En natuurlijk helpen we ook met het onderhouden van onze machines, een breed pakket dus. En dit doen we in Nederland, én steeds meer internationaal.

Samen met vier andere collega’s pak jij straks de sales van Machinefabriek Van Rijn op. Eén collega richt zich op de binnendienst, twee op de Nederlandse markt en één op het buitenland. En jij versterkt het team voor negentig procent op de Nederlandse markt. Je bent veel onderweg maar wie weet sluit jij wel lekker aan bij de vrijmibo of een ander uitje zoals een bezoek aan een kookstudio, boerengolf, simracen of een rondvaart in Amsterdam.

Dit voeg jij toe aan Machinefabriek Van Rijn
Echt salesbloed stroomt door jouw aderen. Sociaal zijn zie jij niet als werk en is de normaalste zaak van de wereld voor jou. Jij ziet de kansen bij onze klanten en speelt daar meteen op in. Dankzij de vrijheid die je krijgt, voel jij je goed in deze functie en neem je zelfverzekerd de voor jou juiste beslissingen. Je bent niet bang om ‘met een blauw oog terug te komen’, want jij krabbelt op en zet een volgende stap om toch te behalen wat je voor ogen had. Daarnaast heb jij op zak:
  • een hbo-diploma, het liefst in de richting van mechatronica of werktuigbouwkunde.
  • werkervaring als sales manager. Bij voorkeur in de richting van techniek.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast beheers je de Engelse taal goed en bij voorkeur ook Duits en/of Frans.

Jouw verdiensten
Natuurlijk wordt al jouw salesbloed, actieve houding naar klanten en harde werken beloond door Machinefabriek Van Rijn. Daarom bieden wij jou:
  • een salaris tussen de € 3.700 en € 4.600,- op basis van 40 uur.
  • 25 vakantiedagen.
  • 13 atv-dagen.
  • een fietsplan.
  • een pensioenregeling bij pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).
  • de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen.

Machinefabriek Van Rijn heet jou welkom
Haal jij nieuwe klanten binnen en onderhoud jij de huidige klanten goed? Let’s make contact! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Dan staat eigenaar Martijn Hendrikse voor jou klaar via 071-4020700.

Zien wij jou al helemaal passen in ons bedrijf? Dan ben je welkom in Katwijk voor een gesprek. Mogelijk leggen we dan ook een casus voor. Wat zou jij doen in deze geschetste situatie? En wie weet voeg jij binnenkort iets toe aan Machinefabriek Van Rijn!

Website: Meer informatie >>>

Trefwoorden: accountmanager machinebouw, vacature accountmanager machinebouw, accountmanager machinebouw vacatures, hbo, machines, installaties, productielijnen, techniek, verkoop, commercieel, afvulsystemen, transportsystemen, verkoper, werktuigbouwkunde, sales, mechatronica, sales manager, machines verkopen, machinefabriek, zuid-holland, leiden, voorhout, sassenheim, rijnsburg, katwijk


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Meer informatie >>


Logo Machinefabriek Van Rijn b.v.
Machinefabriek Van Rijn b.v.
1 Job

Locatie

Machinefabriek Van Rijn b.v.2222AB Katwijk, Nederland
Reistijd
- - : - -