Casade logo
Projectleider woningverbetering & nieuwbouw
Solliciteer als één van de eersten
Wil jij met veel plezier bouwen aan vernieuwend, duurzaam vastgoed? Houd je je graag bezig met innovatieve vastgoedoplossingen die goed zijn voor onze aarde én voor onze bewoners, zodat ze meer comfort krijgen en betaalbaar wonen? Als jij op zoek bent naar fijne collega’s, gave projecten én een werkgever waar je heel veel kansen krijgt om je te ontwikkelen, dan ben jij misschien wel onze nieuwe projectleider.

Als ambitieuze woningcorporatie investeren wij jaarlijks ongeveer 60 miljoen in 11.500 woningen. We zijn elk jaar al gauw met meer dan 500 woningen bezig! Uiteindelijk willen we dat in 2050 al onze woningen energie-neutraal zijn. Daarom zoeken we voor de afdeling Vastgoed een:

Projectleider woningverbetering & nieuwbouw 
32-36 uur per week

Dit ga je doen:
Als projectleider begeleid je, samen met het projectteam, onze woningverbetering- en nieuwbouwprojecten in de voorbereidings- en uitvoeringsfase. Daar waar het kan, doe je dit duurzaam. Woningverbeteringsprojecten zijn voor de bewoners vaak intensieve trajecten. Zij blijven meestal in hun huis wonen terwijl wij eraan werken. Daarom betrek je bewoners zorgvuldig bij de plannen om tot resultaten te komen waar iedereen blij van wordt. Je werkt op basis van een projectplan, een ingekocht contract en vanuit regie gestuurd opdrachtgeverschap. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit, communicatie, het budget en levert nazorg. Jouw project is pas afgerond als de woningen er prima bij staan én bewoners fijn wonen in hun nieuwe of verduurzaamde huis. Je werkt intensief samen met collega’s in het projectteam.

Hier herken jij jezelf in:
  • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding met de nadruk op vastgoed en bouwkunde.
  • Je hebt ervaring met woningverbetering in bewoonde staat en nieuwbouw.
  • Je vakkennis van relevante wet- en regelgeving is up-to-date.
  • Je hebt interesse in materialen en technieken om energiezuinige woningen te bouwen.
  • Je zoekt de samenwerking op, maakt makkelijk verbinding en je hebt oog en oor voor de bewoners in jouw projecten.
  • Je bent digitaal vaardig en zorgvuldig in het vastleggen van de gemaakte afspraken in de systemen van Casade.

Dit krijg je ervoor:
  • Bij Casade werk je in een informele omgeving met een fijne werksfeer. Er is goede koffie en thee, elke week gratis fruit en een actieve personeelsvereniging. We hebben oog voor elkaar. En wanneer jouw privésituatie vraagt om flexibiliteit, maken we dat mogelijk.
  • Uitdagende, maatschappelijke projecten waar jij over wilt vertellen op een feestje.
  • Kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past.
  • Een compleet nieuw kantoor in 2024, want jij ziet in deze rol uiteraard voldoende uitdaging voor de komende jaren.

En dit krijg je natuurlijk ook nog:
  • Een goed salaris: € 4.088,- tot maximaal € 5.897,- bruto per maand afhankelijk van ervaring (schaal I of J). Het cao-onderhandelingsresultaat van 2024 is bij dit salaris inbegrepen.
  • Daar bovenop bieden we de mogelijkheid om af en toe thuis te werken als dat bij je werk past, goede thuiswerkfaciliteiten, flexibele werktijden, extra vrije dagen, een bonus en een eindejaarsuitkering.
  • Een uitstekende pensioenregeling en een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
  • Een ruim ontwikkelbudget dat je ook kunt inzetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.

Kijk ook op www.casade.nl/werkenbijcasade om te zien waarom het leuk werken is bij ons!

Ben jij een Goeie Buur voor collega's en huurders?
Bij Casade draait het om de huurders in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. We sluiten onze 11.500 huizen aan op hun woonbehoeftes én op een duurzame toekomst. Ook werken we in onze buurten aan een prettige leefomgeving. Iedere huurder is anders en iedere dag bij Casade is ook anders. In haar dienstverlening, samenwerking en communicatie stelt Casade zich op als ‘Goeie Buur’. En wat goed is, kan altijd nog beter. Daar heb jij als projectleider woningverbetering & nieuwbouw een belangrijke rol in.

Wil jij samen met 140 collega's keihard je best doen voor onze huurders?
Solliciteer dan nu! Stuur ons een heldere motivatie waarin je iets vertelt over jezelf en waarom deze baan bij je past. Mail die samen met je cv naar werkenbij@casade.nl. Hierna plannen we met enkele kandidaten een kennismakingsgesprek.

Meer weten?
Dan kun je bellen met Chiel Celant. Hij is coördinator beleid & bedrijfsvoering en hoort graag van je! Chiel is te bereiken via 0416 72 52 16 / c.celant@casade.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Logo Casade
Casade
1 Job