Veiligheidsregio Kennemerland logo
P&O adviseur
Solliciteer als één van de eersten

Introductie

Of je nu thuis aan het werk bent of op een van onze locaties; zodra je sirenes hoort, weet jij waarvoor je werkt.

P&O adviseur

voor 32 uur
salarisschaal 10 (max € 5.034,--)

Werken voor een organisatie met maatschappelijke impact? Bij ons kom je terecht in een werkomgeving die er écht toe doet. Of je nu thuis aan het werk bent of op een van onze locaties; zodra je sirenes hoort, weet jij waarvoor je werkt. De Veiligheidsregio Kennemerland bestaat uit de GGD (Ambulancezorg, Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Zorg- en Veiligheidshuis), de Brandweer, Crisisbeheersing Kennemerland, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland, Veilig Thuis en ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1400 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Ter vervanging van een collega zoeken wij een P&O adviseur. Je kunt je vast voorstellen dat het bij ons niet snel saai is én genoeg te doen. Doe jij met ons mee en kom je ons P&O team versterken?

We vroegen Jolijn Leusink, P&O adviseur (en misschien wel jouw nieuwe collega) wat zij het leukste vindt aan het werken bij de VRK:
‘'De afwisseling in mijn werk. Je werkt samen met P&O collega’s en hebt veel contact met verschillende collega’s in de hele organisatie. Het ene moment zoek je iets grondig uit, het andere moment heb je overleg. Ook krijg ik de kans mij naast mijn werk in te zetten voor andere projecten om de VRK verder te helpen, zoals JongVRK en werkgroep Diversiteit & Inclusie. Als P&O adviseur werk je in een groot team, je hebt dus altijd collega’s om mee te sparren. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen, maar je hoeft het nooit helemaal alleen te doen. Ook de doorgroeimogelijkheden (daar ben ik zelf voorbeeld van) maakt het werken bij de VRK interessant. Er is veel mogelijk omdat wij zo breed zijn.''


Dit ga je doen

Je bent als P&O adviseur een stevige gesprekspartner die goed in verbinding staat met zijn accounts. Het ene moment sluit je aan bij het MT-overleg van jouw account(s). Hier praat je mee en adviseer je over strategisch personeelsmanagement, verzuim, formatie en ontwikkelingen binnen het account. We hechten waarden aan integraal management en je adviseert leidinggevenden proactief over alle aspecten m.b.t. personeel en organisatie(ontwikkeling). Je bent allround inzetbaar en ondersteunt een of meerdere organisatieonderdelen (accounts).

Verder hou je je bezig met projecten zoals het sociaal jaarverslag, generatiemanagement etc. of vervul je een taakhouderschap binnen onze zelforganisatie. Je bent inhuurcoördinator en coördineert het proces van de externe inhuur.

Verder:

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch personeelsbeleidsplan met als speerpunten o.a. diversiteit, duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, opleiding en ontwikkeling, etc.;
  • Je helpt mee in de ontwikkeling van P&O instrumenten en –beleid en de implementatie hiervan.

 

Over jou
Je bent een ervaren adviseur die communiceert op een heldere en laagdrempelige manier. Je durft je mening te geven, maar ook een hulpvraag te stellen. Je werkt op een resultaatgerichte manier en hebt oog voor relevante externe ontwikkelingen op het gebied van P&O. Doorzettingsvermogen is een belangrijke eigenschap, omdat sommige processen/projecten niet van de ene op de andere dag afgerond zijn.

 


Waar kom je terecht?

Ons P&O team bestaat op dit moment uit 24 collega’s. Momenteel werken we elke maandag samen op kantoor, de rest van de week werk je vanuit huis of op kantoor. Op maandag gaan vaak tussen de middag een aantal collega’s buiten een rondje wandelen of kan je bijvoorbeeld mee doen met een sessie opladen & ontladen in de sporthal.

Wij zijn een zelforganiserend team. Dit betekent dat de leidinggevende taken zijn onderverdeeld onder de medewerkers van P&O via taakhouderschappen. We vinden het belangrijk dat je je in het zelf organiserende principe kan vinden en hieraan een bijdrage levert. Het geven en ontvangen van feedback vinden wij belangrijk. In een gesprek vertellen we je graag over wat zelforganisatie inhoudt en hoe het bij ons werkt.

Waarom werken bij ons?

  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 10 (max. €5.034,- o.b.v. 36 uur);
  • Aangevuld met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,63% van het bruto jaarsalaris. Extra verlofuren? Extra pensioen? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Jij bepaalt!
  • Op zoek naar nog meer spanning naast je werk? Je kunt een nevenfunctie naast je werk vervullen in onze crisisorganisatie. Je komt dan in actie als je pieper gaat, bijvoorbeeld bij een grote brand, een vliegtuigongeval, uitbraak van infectieziekten of tunnelincident;
  • Hybride werken: Jouw werkzaamheden bepalen waar en wanneer je aan het werk bent. Zo kun je gemakkelijker werk en privé combineren. Wij bieden jou ook vergoedingen aan voor thuiswerken en thuiswerkmiddelen;
  • Je kunt je blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en workshops;
  • Je begint met een aanstelling voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband.

 

Wanneer pas jij bij ons?

  • Je beschikt over een relevante hbo-opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een middelgrote organisatie;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een (semi)overheidsorganisatie en met integraal management;

Solliciteren?

Enthousiast geworden en herken jij (grotendeels) jezelf in de bovenstaande omschrijving? Laat deze kans niet liggen! Wij ontvangen graag jouw cv en een motivatiebrief. Je kunt uiterlijk reageren tot en met woensdag 1 mei. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnenkomen via de onderstaande knop.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 8 mei. Lukt deze dag niet, laat het ons weten, dan plannen we wat anders.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Hilde Eldering (Senior P&O adviseur) via 06-21126459. 




Logo Veiligheidsregio Kennemerland
Veiligheidsregio Kennemerland
1 Job

Locatie

Veiligheidsregio KennemerlandZijlweg 200, 2015 CK Haarlem, Nederland
Reistijd
- - : - -