INNIO Jenbacher Deutschland GmbH logo
Administratief medewerker
Wie zijn wij ?
Jenbacher is producent van Gasmotoren (WKK’s – Warmte Kracht Koppeling). Deze motoren worden geproduceerd in de plaats Jenbach in Oostenrijk. Jenbacher is onderdeel van INNIO.
Onze klanten in de Benelux zijn met name (glas) tuinbouwbedrijven in de bloemen & planten en groente. Vanuit de Benelux verzorgen wij het onderhoud (gepland en ongepland) op deze motoren die veelal in een onderhoudscontract zitten.
Deze portfolio van motoren en  onderhoudscontracten worden beheerd door de groep van vijf CSM’s en één persoon die de facturatie verzorgt.

Jouw verantwoordelijkheden

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige Administratief medewerker zoeken wij een opvolger. Jij werkt vanaf ons kantoor aan de Kelvinring in Alblasserdam. Er bestaat een mogelijkheid (na de inwerkperiode en met de juiste afspraken hierover) om deze baan ook deels vanuit ‘home office’ in te vullen. Het is een hele dynamische rol met een afwisselend takenpakket. Je werkt nauw samen met vijf Customer Service Managers (CSM’s) en een collega die de facturatie verzorgt maar ook o.a. met de afdeling Sales. Dit alles voor Benelux regio. Je krijgt volop de gelegenheid om je deze werkzaamheden eigen te maken. Daarnaast zijn er nog voldoende werkzaamheden die je t.z.t. aan je takenpakket mag toevoegen. De functie is bij voorkeur fulltime, maar parttimers worden ook uitgenodigd te reageren.

Jouw taken:
Je bent o.a. verantwoordelijk voor het aanmaken van contracten (op basis van wat Sales verkoopt) in ons computersysteem. Je vult de model contracten aan met de juiste gegevens zoals klantennaam, motor gegevens etc. Bij  eventuele contract wijzigingen maak je aanpassingen op deze contracten  en werkt alle databases bij zodat deze up-to-date zijn.
Er is ook regelmatig klantencorrespondentie over bijvoorbeeld de jaarlijkse prijsindexatie van de contracten, (EHS) veiligheidcommunicaties en andere zaken. Jij stelt deze brieven op en verzorgt de correspondentie. Daarnaast verzorg je overzichten voor bijvoorbeeld de minimale draaiuren etc.
Je werkt tevens nauw samen met de persoon die de facturatie doet om ervoor te zorgen dat facturen snel de deur uitgaan. Tijdens absentie van deze collega assisteer je ook bij de facturatie.
Daarnaast zal je als een Bedrijfshulpverlener de coördinator zijn voor alle EHS trainingen en ‘safety drills” in samenwerking met onze EHS manager en het team van BHV’ers.

Jouw profiel

Wie zoeken wij ?
Wij zoeken een dynamisch, flexibele, positieve ingestelde kandidaat met een “can do” mentaliteit die wellicht ervaring heeft in een service rol, of iemand die een back office functie heeft gehad. Iemand die de Nederlandse taal goed spreekt en schrijft, daarnaast minimaal een goede kennis heeft van de Engelse taal. Wij zoeken een aanpakker, iemand die kan multi tasken, accuraat werkt, redelijk stress bestendig is  en ook goed met systemen (Email – Word – Excell - Powerpoint – Oracle etc) kan omgaan of daar op zijn minst affiniteit mee heeft of het wil leren. Iemand die bewezen heeft dat hij of zij snel dingen eigen kan maken en wellicht een eigen draai (verbetering) eraan kan geven en na een inwerkperiode zelfstandig kan werken. Kortom een hele leuke job in een leuk team, heel dynamisch en een echte spin in het web.

Wat verwachten wij van jou?
  • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding of hoger
  • Goede kennis van MS Office
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Bij voorkeur werkervaring in soortgelijke rol
  • Bij voorkeur BHV gecertificeerd of bereidwillig dit te leren
  • Je werkt gestructureerd en zorgvuldig, bent oplossingsgericht en stressbestendig

Ons aanbod

Wat bieden wij:
  • Een leuke afwisselende baan in een dynamisch technisch bedrijf
  • Een informele en open werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, passend bij je capaciteiten
  • Een parttime of full time arbeidscontract
  • CAO Metalektro (27 vakantie- en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband
  • Deelname in het Collectieve Pensioen bij het PME Pensioenfonds
  • Salaris indicatie afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de bruto basis maandsalaris Euro 3.036,73 en Euro 4.265,77
  • Woon-werkverkeer reiskosten vergoeding
  • Thuiswerkvergoeding


Logo INNIO Jenbacher Deutschland GmbH
INNIO Jenbacher Deutschland GmbH
2 Jobs

Locatie

INNIO Jenbacher Deutschland GmbH2952BG Alblasserdam, Nederland
Reistijd
- - : - -

Soortgelijke vacatures