Molton Brown logo
Educator Limburg & Noord-Brabant (zuidoost en midden)
Solliciteer als één van de eersten
Kao is in 1887 opgericht in Japan en wil met passie een verschil maken in het leven van mensen. Dit doen wij middels onze producten en diensten van hoge kwaliteit om een Kirei Life te creëren voor iedereen - een mooi leven dat rekening houdt met de behoeften van onze consumenten, klanten en de planeet. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit en maken onze producten met zorg voor de consument en het milieu.  Als een bedrijf dat gedreven wordt door een doel en sterke bedrijfswaarden, zijn we er trots op dat we al 17 jaar op rij zijn opgenomen in de lijst van 's werelds meest ethische bedrijven. Onze bedrijfsfilosofie, de Kao Way, leidt ons bij alles wat we doen - handelen met integriteit, moedig streven naar innovatie en elkaar behandelen met vertrouwen en respect.

Jouw verantwoordelijkheden

Ben jij een ambitieuze stylist die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Ben jij klaar om jouw creativiteit en kennis te delen met gelijkgestemde professionals? En ben jij net zo gepassioneerd over kleur en producten als wij? Ben je creatief én commercieel ingesteld? Dan willen wij je uitnodigen om te solliciteren naar de rol van Kao Educator m/v (32 uur per week) voor de toonaangevende merken Goldwell, KMS, Kerasilk en Varis in de regio Limburg en Noord-Brabant (zuidoost en midden).

Kao is een innovatief, internationaal bedrijf dat zich onder andere richt op professionele haarcosmetica en wereldwijd 35.000 medewerkers heeft. Met merken als Goldwell, KMS, Varis, Oribe, John Frieda, Guhl, Bioré en Molton Brown bevinden wij ons in de voorhoede van vernieuwing.
In de Nederlandse Salon Divisie zijn wij verantwoordelijk voor de professionele merken Goldwell, KMS, Kerasilk en Varis en wij bieden daarbij inspiratie, educatie en creativiteit.

Als Kao Educator vervul jij een dynamische en uitdagende rol. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en het succes van de seminars die wij organiseren in onze academies in Amsterdam, Apeldoorn en Antwerpen, alsmede voor trainingen in salons in jouw rayon. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten in jouw rayon en jij benadert hen op een proactieve en commerciële manier. Je werkt samen met jouw collega's van het education en sales team. Ook help je mee in de bezetting van de Goldwell Hotline. Op deze manier zorg jij ervoor dat stylisten hun vak kunnen verrijken met de laatste trends en innovaties.

Als Kao Educator laat jij je creativiteit de vrije loop om nieuwe technieken en kleurencombinaties te ontwikkelen en te delen met jouw collega's en klanten. Solliciteer nu en maak deel uit van ons Kao-team, waar creativiteit en commercie samenkomen!

Job Requirements:
Als Educator ben je het gezicht van Goldwell, KMS, Kerasilk en Varis. Je blinkt uit in creativiteit en bent altijd op de hoogte van de laatste mode en trends, waarbij een commerciële instelling een vereiste is.



Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze rol, moet je:
•    Beschikken over een rijbewijs B 
•    Een professionele opleiding tot hairstylist succesvol afgerond hebben 
•    Ruime ervaring in het kappersvak hebben 
•    De Nederlandse taal goed beheersen, Engels is een pré  
•    Beschikken over leidinggevende en organiserende capaciteiten  
•    Enthousiast, gedreven en betrouwbaar zijn  
•    Kennis goed kunnen overbrengen 
•    Commercieel ingesteld zijn 
•    Focus op kwaliteit en nauwkeurigheid hebben
•    Beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Ons aanbod

Hoe we werken: Met 16 jaar op rij een van 's werelds meest ethische bedrijven, zijn we een organisatie met een doel en sterke waarden. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit en maken onze producten met zorg voor de consument en het milieu. Bij Kao kan elke werknemer zijn baan en carrière actief vormgeven. We werken samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken, waarbij we er altijd naar streven om onze klanten het beste te bieden.

Wat wij bieden: Een vriendelijke en flexibele werkomgeving met een competitief salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, voortdurende ontwikkeling en de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en tastbare resultaten te leveren. Bij Kao wordt jouw stem gehoord. Jouw mening telt echt. Wij geloven dat verandering ontstaat door kansen in eigen hand te nemen, dus we waarderen en belonen ondernemend denken en innovatie.

Wervingsproces: Kao omarmt de diversiteit en de individuele persoonlijkheden van zijn mensen omdat we geloven dat diversiteit ons sterk maakt. Daarom verwelkomen we sollicitaties uit alle delen van de wereld.

Wil je meer weten? Als je denkt dat je net zo uniek bent als onze producten en wilt weten waarom 33.000 mensen over de hele wereld voor een carrière bij ons hebben gekozen, bezoek dan onze Amerikaanse website (https://www.kao.com/americas/en/) onze EMEA website (https://www.kao.com/emea/en/)
https://www.kao.com/emea/en/privacy/


Logo Molton Brown
Molton Brown
2 Jobs

Locatie

Molton Brown3500 Limburg, België
Reistijd
- - : - -

Soortgelijke vacatures