Over ons

Over ons bedrijf Het Poolse bedrijf Weegree is al 14 jaar op de markt en groeit ieder jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van werknemers.Onze ervaren professionals werken bij opdrachtgevers in heel Europa. We hebben momenteel bijna 1000 werknemers in dienst. Weegree is een solide onderneming waar kwaliteit en een individuele benadering van elk project hoog in het vaandel staan. onze ruime ervaring stelt ons in staat om op de behoeften van de markt in te spelen, wat resulteert in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Wij geloven dat als we de wereld willen veranderen, eerst zelf continué mee moeten gaan met verandering. Moedige beslissingen en innovatieve strategieën stuwen de wereld vooruit, hier zijn wij niet bang voor en richten ons dus continue op verbetering. We zijn ons ervan bewust dat vooruitgang onmogelijk is zonder onafhankelijke mensen die niet aan stereotype voldoen. Dit alles wordt weerspiegeld in ons bedrijfsbeleid - vandaar ons logo: Weegree - Wij zijn het daarmee eens. We combineren innovatie met opgedane ervaring, die we beschouwen als de basis om steeds hogere niveaus te bereiken. Wat doen we nog meer? Wij zijn een van de meest innovatieve bedrijven in de IT-sector in Polen. Al jaren ontwikkelen we systemen en applicaties voor onze klanten. Wij zijn de eersten in Centraal- en Oost-Europa die de praktische toepassing van humanoïde robots in het bedrijfsleven gebruiken en aanbieden. We zijn ook gespecialiseerd in de automatisering van recruitment en het creëren van professionele toepassingen voor mobiele systemen. We werken aan kunstmatige intelligentie en de ontwikkeling van expert-chatbots, die over de beste taalvaardigheden beschikken.

Ben jij diegene die ons team komt versterken? Bij Weegree zijn we ons bewust van het belang om onze medewerkers professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Met dit in het achterhoofd bieden we onze mensen de kansen die ze nodig hebben om te groeien en te slagen.

Wat maakt elk lid van de Weegree-familie uniek? Het is waarschijnlijk een combinatie van de omgeving waarin we iedere dag kunnen werken en onze unieke talenten en vaardigheden. Door een vriendelijke en innovatieve werkomgeving te creëren, moedigen we creativiteit aan. Deze job geeft je de vrijheid die je nodig hebt om je vaardigheden te kunnen gebruiken. Naast de professionele kant binnen Weegree, denken we ook aan entertainment. Bedrijfsevenementen ondersteunen individuen en moedigen hen aan om de Weegree-familie te leren kennen. Bekijk deze unieke film om een impressie te krijgen van ons bedrijf: https://goo.gl/5MwGdK

In het kort

Adres:
Krakowska 26-1, 45-018 Opole, PL

Weegree Sp. z o.o. S.K.

  1. Vacatures
  2. Weegree Sp. z o.o. S.K.