Over ons

S&P Clever Reinforcement is een toonaangevende fabrikant en leverancier van systeemoplossingen voor structurele beton versterking en versterking van asfalt en betonwegen met glas- of koolstofwapening. S&P biedt uitgebreide ondersteuning en dienstverlening op maat aan haar klanten en heeft een gevestigde naam als een betrouwbare partner in dit segment.

De S&P versterkingssystemen worden vervaardigd uit vezels van koolstof, glas, aramide en polyester. S&P heeft eigen software voor het maken van berekeningen met onze lamellen voor het versterken van kunstwerken en betonconstructies deze software is beschikbaar voor ingenieursbureaus, werkvoorbereiders en iedereen die wil rekenen met onze materialen. Gespecialiseerde, door S&P opgeleide applicatoren garanderen een hoogwaardige toepassing van de versterkingen.

Sinds 2012 maakt S&P deel uit van Simpson Strong-Tie, een internationaal bedrijf voor bouwproducten dat gevestigd is in Californië met meerdere vestigingen in heel Europa. Simpson Strong-Tie heeft zich gevestigd als leider op het gebied van bouwoplossingen. Hoewel het bedrijf groot is, heeft het een ondernemingsgeest die ervoor zorgt dat werknemers gewaardeerd en erkend worden voor het werk dat ze bijdragen.

In het kort

Adres:
Seewernstrasse 127, 6423 Seewen, CH
  1. Vacatures
  2. S&P Clever Reinforcement Company

S&P Clever Reinforcement Company