Over ons

Wij zijn Resato uit Assen. Wij zijn dé hogedruk specialist van Nederland. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met hogedruk technologie en kunnen hier allerlei leuke dingen mee doen. Bijvoorbeeld waterstraal snijden, waarmee wij met water en zand door allerlei materialen kunnen snijden! Daarnaast doen wij veel voor de olie- en gasindustrie, waar wij testsystemen voor maken. Als laatste richten wij ons op waterstof. Hier worden auto’s mee getankt op hoge druk, echt iets voor ons!

Wij vinden het heel belangrijk om mondiaal te opereren, maar zijn sterk verbonden met de regio. Zo kopen wij bij voorkeur in in Noord-Nederland. Hiernaast richten wij ons erg op de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen wij door budgetten vrij te maken voor ontwikkeling. Vertel ons wat je wilt worden en wij steunen je daar in.

Dit is één van de redenen waarom wij zijn verkozen tot Drentse onderneming van het jaar in 2017 en dat wij winnaar zijn van de Erasmus Award voor meest innovatief bedrijf van Nederland.

In het kort

Adres:
Duitslandlaan 1 , 9403 DL Assen, NL
  1. Vacatures
  2. Resato International B.V.

Resato International B.V.