Over ons

Opgericht aan het einde van 2012 in Berlijn, heeft Quandoo zich ontwikkeld tot het snelst groeiende restaurantreserveringsplatform wereldwijd. Met meer dan 70 miljoen zittende gereserveerde gasten in meer dan 15.000 restaurants in 12 landen biedt Quandoo gasten een ongeëvenaarde keuze aan eetgelegenheden van restaurants met een Michelin-ster tot lokale favorieten.

Restaurateurs zijn uitgerust met een toonaangevend reserveringssysteem dat hen ondersteunt bij het stimuleren van gebruik en het contact maken met hun klanten via het Quandoo-platform.

Onze wereldwijde missie is om gasten en restauranthouders met elkaar te verbinden, terwijl we een internationale werkplek creëren waardoor onze medewerkers kunnen doorstromen en groeien in hun persoonlijke carrière. Een veelheid aan verschillende nationaliteiten en culturen zorgen voor een inspirerende en creatieve werksfeer. We stellen onze medewerkers in staat om verantwoordelijkheden op te nemen en hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze samenwerken aan het bouwen van revolutionaire producten.

In het kort

Adres:
Prinsengracht 739, 1017 JX Amsterdam, NL
  1. Vacatures
  2. Quandoo Netherlands B.V.

Quandoo Netherlands B.V.

  • Amsterdam