Over ons

De Provincie Zuid-Holland heeft als doel de best bereikbare provincie te zijn. Vanuit jouw rol als risicoanalist krijg jij de mogelijkheid om mee te werken aan het behalen van dit doel. Wil jij risicomanagement verder ontwikkelen én werken aan diverse interessante projecten op gebied van infra en gebiedsontwikkeling? Lees dan verder.

Over de provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland is met 3,6 miljoen inwoners de dichtstbevolkte provincie van Nederland. De unieke ligging aan zee en in de Hollandse Delta maakt dat de provincie van oudsher een belangrijke rol speelt in Nederland. Zij levert een forse bijdrage aan de economie met de haven van Rotterdam, de glastuinbouw in het Westland en de teelt van bollen in de Bollenstreek. Er studeren 74.000 studenten aan drie topuniversiteiten en elk jaar worden 2,4 miljoen toeristen verwelkomd die hier genieten van de zee en de duinen, gevarieerde polderlandschappen met historische dorpskernen en van moderne architectuur en toonaangevende musea.

Al die bedrijvigheid en al die mensen maken ook dat de provincie voor een aantal uitdagingen staat. Hoe blijf je goed bereikbaar? Hoe ga je om met de schaarse ruimte en energiebronnen? Hoe blijf je innoveren en op kop lopen? De provincie Zuid-Holland werkt samen met medeoverheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke partners aan de beantwoording van dat soort vragen.

Afdeling Projecten en Programma's

Deze afdeling verzorgt het management van grote programma's en projecten op het terrein van natuur, water, milieu en verkeer & vervoer. Het gaat om politiek gevoelige, complexe trajecten waarbij vaak veel externe partners betrokken zijn, zoals waterschappen, gemeenten en de rijksoverheid. De afdeling zorgt dat beleid vertaald wordt in concrete programma's en projecten, bereidt de uitvoering daarvan voor en stuurt uitvoerende partijen aan.

De afdeling bestaat uit 4 bureaus:

 • Bureau Integrale Projectbeheersing
 • Bureau Projecten en Programma’s I
 • Bureau Projecten en Programma’s II
 • Bureau Projecten en Programma’s III
 • In het kort

  Adres:
  Zuid-Hollandplein 1 , 2596 AW Den Haag, NL
  Sector:
  Andere industrieën

  Provincie Zuid-Holland

  1. Andere industrieën
  • Den Haag
  1. Vacatures
  2. Provincie Zuid-Holland