Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

OAMKB staat voor Online Adviseurs (bedrijf, financieel en fiscaal), Accountants en Administrateurs voor het MKB. OAMKB is een franchise, waarbij de franchisenemers Partners worden genoemd, omdat elke partner aan het hoofd staat van een deel van OAMKB. Bovendien zijn we allemaal collega’s van elkaar, helpen we elkaar en werken we intensief samen.

Bij OAMKB willen we alle MKB ondernemers in Nederland helpen succesvoller te ondernemen. Dit doen we door zowel naar de menskant als naar de cijferkant te kijken. Inmiddels gaat de cijferkant al tot 80% automatisch, waardoor we meer tijd voor de ondernemer zelf overhouden. In 10 jaar tijd zijn we hierdoor uitgegroeid tot de meest innovatieve club van financial professionals in Nederland. Met ruim 80 OAMKB partners verspreid over het hele land heeft iedereen van ons elke expertise die onze klanten maar nodig kunnen hebben in huis.

Onze klanten zijn gedreven MKB ondernemers die willen groeien. Zij vinden hun financiële administratie vaak maar saai, tijdrovend en frustrerend. Zij praten liever over hun onderneming en ambities. En wij bij OAMKB ook! Daarom geven we deze ondernemers een automatische administratie waar zij 24/7 toegang toe hebben. Daarbij krijgen zij een professionele bedrijfsadviseur aan hun zij om hen te helpen groeien.

In het kort

Adres:
Bennekomseweg 43, 6717 LL Ede, NL
Grootte:
101-500
Sector:
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening