Over ons

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Dat doen we via het drukste spoorwegnet van Europa, met de meest complete reisplanner van Nederland. En natuurlijk via ons deelfietssysteem: het grootste ter wereld! Om te zorgen dat onze treinen op tijd rijden, de reisplanner feilloos werkt, de deelfietsen glimmend klaar staan en de stations schoon zijn, hebben we talent nodig. Veel talent, voor alle afdelingen binnen onze organisatie.

Misschien denk je bij NS als werkgever in eerste instantie alleen aan conducteurs en machinisten. Maar er zijn veel meer medewerkers die helpen de van deur-tot-deur reis nog beter en leuker te maken. Zo kunnen ook IT’ers bij ons hun hart ophalen. Want wie denk je dat de reisplanner-app ontwerpt, test en verbetert? En wie zorgt ervoor dat de toegangspoortjes op de stations vlekkeloos werken? Juist, onze IT afdeling. Als jij niet zoveel hebt met IT, maar wel met techniek of andere banen op het station in de trein of op kantoor, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld de state of the art marketing- en communicatiecampagnes; die worden bedacht door onze creatieve marketing- communicatieprofessionals. Onze treinen blijven rijden door het stipte onderhoud van onze kundige monteurs en engineers en NS blijft financieel gezond omdat de gigantische geldstromen in goede banen worden geleid door onze financieel experts.

Mogelijkheden genoeg dus. Je kunt je carrière bij ons dan ook niet van begin tot eind uitstippelen. We vinden het belangrijk om jou te stimuleren in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je álles uit jezelf kunt halen. Met jouw vakkennis, ideeën en inzet kun jij bij NS anders denken en echt het verschil maken. Want wat je rol ook is; bij NS ben je onmisbaar voor de reis van vandaag, morgen en in de toekomst.

De reis van morgen begint bij jou.

In het kort

Adres:
Laan Van Puntenburg 100 , 3511 ER Utrecht, NL
Sector:
Distributie, transport & logistiek
Openbare diensten

NS

  1. Distributie, transport & logistiek
  2. Openbare diensten
  1. Vacatures
  2. NS