Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

FlexLink is een toonaangevende leverancier van productie automatisering, levert innovatieve oplossingen om goederen slimmer, veiliger en tegen lagere kosten te kunnen produceren.Onze belangrijkste klanten zitten in vele industriële segmenten, zoals automotive, elektronica en “fast moving consumer goods”. Onze producten en oplossingen zijn transportsystemen, productdrager transporten, klem transporteurs, de-palletiseer en palletiseer robots.

Daarnaast leveren wij hiervoor de besturingssystemen en koppelingen met ERP systemen.FlexLink ’s hoofdkwartiet staat in Gotenburg (Zweden). FlexLink Systems B.V. maakt deel uit van de Coesia groep en heeft haar kantoor in Hoofddorp.

COESIA is een groep van innovatie gedreven bedrijven die wereldwijd opereren met haar hoofdkantoor in Bologna (Italië) en is volledig eigendom van Isabella Seràgnoli. Coesia’s bedrijven zijn leidend in de volgende sectoren:

  • Geavanceerde automatische machine’s en materialen
  • Industrial process solutions
  • Precision gears


Als deel van een dynamische en inspirerende werkomgeving bij FlexLink, heeft u alle mogelijkheden om te groeien. U werkt bij een bloeiende en innovatieve organisatie met internationaal samenwerkende teams waarbij u uw potentieel ten volle kunt benutten en uw horizon verbreden. Bezoek onze website op www.flexlink.com.

In het kort

Adres:
Diamantlaan 51 , 2132 WV Hoofddorp, NL
Grootte:
101-500
Sector:
Groothandel, detailhandel
Mijnbouw