Over ons

Econox is een hard groeiend bedrijf met een gezellig team van gedreven en gemotiveerde professionals met de ambitie om samen top prestaties te leveren waarmee we onze klanten blij maken.

We zijn een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer producten. Naast de eigen productie vertegenwoordigd Econox ook een aantal internationale kwaliteitsmerken. Onze kracht en toegevoegde waarde is het juist adviseren van onze klanten in maatwerk en standaard oplossingen. Econox biedt haar uitgebreide assortiment inmiddels aan in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft nationale en internationale ambities en telt ongeveer 40 medewerkers. Econox heeft samen met haar zusterbedrijf Innovent Luchttechniek een belangrijke positie in de markt verworven en staat klaar voor de volgende stap.

Ons bedrijf is, sinds Augustus 2018, gevestigd op industrieterrein Parkforum te Eindhoven, waar we ons nieuwe bedrijfspand op nummer 1047 in gebruik hebben genomen.

In het kort

Adres:
Park Forum 1047, 5657 HJ Eindhoven, NL
Sector:
Groothandel, detailhandel
  1. Vacatures
  2. Econox B.V.

Econox B.V.

  1. Groothandel, detailhandel
  • Eindhoven