Over ons

Centrico BV is een wereldwijd opererende inkoopcombinatie van veevoeder grondstoffen. Zij verzorgt onder de inkoop van bulkgrondstoffen voor mengvoederbedrijven. Centrico beschikt over een op- en overslagbedrijf in Oss. In totaal zijn er 22 mengvoederbedrijven aangesloten bij de inkoopcombinatie. Qua volume is Centrico een inkoopcombinatie die in de Nederlandse top vier staat wat betreft inkoop van grondstoffen voor veevoeders.

Het doel van Centrico is samenwerken voor een sterke positie en duurzame relatie binnen een steeds complexere grondstoffenmarkt. De gespecialiseerde inkopers van Centrico kennen de complexe markt en materie als geen ander. Zij staan voor een professionele grondstofinkoop, schaalvoordelen door de grote inkoopvolumes en brengen een groot kennisnetwerk met zich mee door de deelnemende bedrijven.

Centrico staat bekend als een solide partner voor grondstofleverancier en mengvoerproducent. Het team bestaat uit vier enthousiast bevlogen mensen met drive- energie-positieve uitstraling.

In het kort

Adres:
Maaskade 25, 5347 KD Oss, NL

Centrico Veevoeders B.V.

  1. Vacatures
  2. Centrico Veevoeders B.V.