Over ons

ABB is één van de grootste multinationals op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. ABB is ontstaan in 1988 door een fusie van ASEA uit Zweden en Brown Boveri Company Ltd. (BBC) uit Zwitserland en heeft inmiddels vestigingen in 100 landen en rond de 120.000 medewerkers.

ABB ontwikkelt, produceert, verkoopt en serviced systemen en producten op het gebied van power technology en automation technology. Power technology heeft betrekking op de productie, distributie en aanwending van elektrische energie. Automation technology heeft betrekking op systemen en producten voor proces automatisering en industriële robots.

ABB Nederland is een onderdeel van ABB Benelux. ABB Benelux bestaat uit ongeveer 1.150 mensen, werkzaam in zo’n tien vestigingen in België, Nederland en Luxemburg. In Nederland zijn vestigingen in Rotterdam, Ede en Etten-Leur.

ABB is een informeel bedrijf waar men de mogelijkheid heeft om zich zowel nationaal als internationaal te ontwikkelen. Ons loopbaanbeleid is er op gericht dat alle vacatures voor iedereen toegankelijk zijn en men is vrij om zich te oriënteren op een andere functie binnen de nationale én internationale ABB organisatie. In hoge mate bepaalt iedere ABB medewerker ook zelf het tempo in zijn of haar carrière

In het kort

Adres:
Postbus 301, 3000 AH Rotterdam, NL
Grootte:
0-50
Sector:
Energie & nutsvoorziening

ABB b.v.

  1. Energie & nutsvoorziening
  1. Vacatures
  2. ABB b.v.

Contacts

Jacqueline PereboomHR+31 104078214E-Mail