Important Information Regarding Cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.More info.
Continue

De juiste kandidaten voor uw vacatures

de juiste kandidaten

We hebben een goed werkende website nodig om de juiste kandidaten aan te trekken voor de vacatures van onze klanten. Een vacaturesite moet daarnaast zoveel mogelijk en vooral de juiste, nieuwe kandidaten aanspreken. En dat doet StepStone...


...via doelgerichte marketingacties

StepStone bereikt de juiste kandidaten middels doelgerichte marketingacties. U herinnert zich misschien radiocampagnes van StepStone wel. De online marketingacties zijn minstens even belangrijk. StepStone heeft meer dan tien jaar ervaring met performance marketing en weet precies hoe de juiste kandidaten naar de website getrokken kunnen worden.

...via onze partners

Voor een maximaal en relevant bereik is StepStone een aantal partnerships aangegaan. Relevante vacatures worden doorgeplaatst op de website van onze partners, zodat we ook werkzoekenden die de StepStone site (nog) niet bezoeken bereiken.

Bekijk hier de volledige lijst van StepStone partners

... via de Channels

De StepStone Channels zijn niche vacaturesites, gericht op bepaalde functiecategorieën en sectoren. Op die manier willen wij onze kandidaten helpen om snel en makkelijk de juiste vacatures te vinden. Bedrijven kunnen op deze Channels hun doelgroep nóg gerichter aanspreken. StepStone heeft momenteel de volgende gespecialiseerde Channels: Management, IT & Telecommunicatie, Sales & Marketing, Finance, Werving en Selectie, Engineering & Techniek, Gezondheidszorg, Human Resources en Carrièrestart.

...via social media

Social media is niet de grootste bron van kandidaten. Het is natuurlijk wel een handig extra kanaal, waardoor ook wij social media voor onze klanten inschakelen. Zo worden vacatures doorgeplaatst op een of meerdere van onze relevante Twitteraccounts. Alle 'volgers' blijven zo op de hoogte van de laatste vacatures. Via onze Facebook accounts communiceren wij met onze fans. Daarnaast kunnen klanten die regelmatig vacatures bij ons plaatsen de Facebook integratie gebruiken om hun fanpagina te voorzien van een vacaturesectie.get-a-price-banner_NL

Hoe bereiken wij de juiste kandidaten?

  • met onze moderne zoekmachines

  • met onze mobile applicaties & sites

  • met doelgerichte marketingacties

  • met onze Channels

  • met onze partnersites

Informatie kandidaten

  • Aantal cv´s: 265.674  

  • Job Agent abonnees: 317.746  

 

Meer informatie