Over ons

FETIM

Fetim Group is opgericht in 1919, en uitgegroeid tot een internationale handelsonderneming in producten voor in en om je huis, werk of vrije tijdsbesteding.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en telt wereldwijd 14 kantoren. Wij focussen ons op 6 product categorieën als vloeren, raamdecoratie, opbergsystemen, sanitair, technisch sanitair en constructieve materialen.

CULTUUR

Fetim is begonnen als een familiebedrijf en dat zijn we nog steeds. Met een groep professionele en enthousiaste mensen hebben wij één doel en dat is “to help people love where they live, work and play”.

Dit doen wij met vier kernwaardes die beschrijven wie wij willen zijn. Wij vinden creativiteit belangrijk want creativity works. Of je nu een designer, marketeer, verkoper of boekhouder bent, creativiteit inspireert en leidt tot oplossingen. Oplossingen die leven leuker en vooral makkelijker maken. Fijne oplossingen voor onze klant en de consument, opmaat, op tijd, zoals beloofd en hassle free. Geen uitdaging is groot genoeg. We zoeken samen naar mogelijkheden en nieuwe oplossingen. Daarom hoor je hier ook vaak it can be done. Dit doen wij zo al 100 jaar en hopen nog veel ouder te worden. Daarom is het aan ons taak om voor onze aarde te zorgen. Zodat ook zij voor komende generatie schoon en veilig is. En beschouwen wij planet proof als een hele belangrijke waarde.

In het kort

Adres:
Kopraweg 1 , 1000 AT AMSTERDAM, NL
  1. Vacatures
  2. Fetim

Fetim

  • AMSTERDAM