Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

ELI Play is Europees marktleider op het gebied van playgrounds en trampolineparken voor kinderen en volwassenen. Het bedrijf levert playgrounds, trampolineparken en sportcourses waar mensen dagelijks plezier beleven. De 120 medewerkers van ELI play doen dat zelf ook. Ze genieten van hun vak. Voor hen geldt ‘Every day a happy day’.

ELI Play staat voor ondernemerschap, kennis, jarenlange ervaring, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De tailormade playgrounds en trampolineparken worden ontworpen op basis van de behoeften van de klant en geproduceerd in een moderne fabriek in Boxtel (Nederland). Daarnaast zorgt ELI Play voor de levering, installatie en het onderhoud op locatie binnen en buiten Europa.

ELI Play helpt haar klanten binnen leisure en retail met financiering, ontwerp en opening van tailormade leisure parken en corners. ELI Play is vooruitstrevend, trendsettend en innovatief. Regelmatig introduceert zij nieuwe concepten, producten en toevoegingen, waarmee haar klanten onderscheidend kunnen zijn en blijven. ELI Play is ambitieus, is marktleider en wil wereldwijd blijven groeien.

In het kort

Adres:
Korenmolen 18, 5281 PB Boxtel, NL