Brunel International N.V.

  1. Andere branches
  • Amsterdam
  • 1001-2500

Over ons

Een topcarrière: je hebt er alles voor in huis. Je hebt al een aantal goede stappen gezet, nu is het tijd voor de volgende. Je wil jezelf uitdagen en ontwikkelen, om daarmee uit te groeien tot de beste versie van jezelf. Met een cv vol vervulde wensen, behaalde doelen en waargemaakte dromen. We begrijpen je. Welkom bij Brunel!

Waarom solliciteren

Reken als Bruneller allereerst op een gigantisch netwerk aan bedrijven en specialisten in jouw sector. En natuurlijk allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kennis bijspijkeren en vaardigheden vergroten via de Brunel Academy, terwijl je jezelf uitdaagt met opdrachten bij passende bedrijven. En altijd kansen krijgt voor een volgende stap mét de zekerheid van een contract. Dat is hoe het werkt bij Brunel.

Vijf sectoren, één Brunel

Het liefst verbinden wij zoveel mogelijk specialisten aan bedrijven en andersom. Tegelijkertijd geloven wij ook in het bevaren van een koers waarbij je focus houdt. Wij zijn in Nederland momenteel actief in vijf sectoren: Engineering, IT, Legal, Finance & Risk en Marketing & Communicatie. Binnen deze vijf sectoren werken wij samen met honderden bedrijven. Dus er is altijd een opdrachtgever of project dat bij je past. En ook los van al onze specialismen organiseren wij regelmatig events, interactives en meetups waar Brunellers met elkaar kunnen sparren. Vijf sectoren, één Brunel! Wat kies jij?

In het kort

Adres:
John M. Keynesplein 33, 1066 EP Amsterdam, NL
Grootte:
1001-2500
Sector:
Andere branches

Contacts

  1. Vacatures
  2. Brunel International N.V.